تبلیغات
پزشکی و زیست شناسی
پزشکی و زیست شناسی
نوشته ای از یک دوست 
قالب وبلاگ
نویسندگان

توت فرنگی

معرفی توت فرنگی

توت فرنگی گیاهی است از خانواده گل سرخ که دو نوع ساقه راست و خوابیده دارد.گلهای آن منظم و به رنگ سفید است.

قسمت مورد استفاده خوراکی این گیاه در واقع نهنج گل آن است که به تدریج بزرگ شده و به اصطلاح به عنوان میوه توت فرنگی معروف است.

از دیر باز همه قسمت های این گیاه مصارف دارویی داشته است و از برگ و ریشه آن که حاوی مقدار قابل ملاحظه ای تانن است به عنوان ضد اسهال و ادرارآور استفاده می شده است.

بوته توت فرنگی کوتاه است و دارای برگهای درشت و ساقه ای باریک و خزنده است که روی زمین می خوابد و ریشه می دواند.

از میوه،برگ و ریشه این گیاه امروزه استفاده می شود.

خواص توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد.به طوری که هر 8 توت فرگی معادل 50 کالری انرژی دارد.

توت فرنگی پاک کننده روده و مثانه است.

توت فرنگی فشار خون بالا را کاهش می دهد.

توت فرنگی باعث افزایش فولات خون می شود.فولات مقدار هموسیستئین خون را کاهش می دهد.هموسیستئین اسید آمینه ای است که در مقادیر زیاد باعث مسدود شدن رگهای خونی می شود.

همچنین توت فرنگی دارای مقادیر بالایی آنتی اکسیدان ها مثل الاژیک اسید و آنتوسیانین(رنگدانه قرمز) است که در پیشگیری از بیماریهای قلبی موثرند.

توت فرنگی باعث بهبود عملکرد حافظه و کنترل روماتوئید(التهاب مفاصل) می شود.

توت فرنگی تقویت کننده،ملین و خنک کننده می باشد.

توت فرنگی از تصلب شرائین(بسته شدن رگها) جلوگیری می کند.

توت فرنگی اشتها آور و ادرار آور است.

دم کرده برگ توت فرنگی در ازدیاد شیر مادران و معالجه نقرس و سنگهای مثانه موثر است.

املاحی که در توت فرنگی وجود دارد عضلات روده را به انبساط و انقباض وادار می کند و همین جهت مسهل مفیدی برای درمان یبوست است.

توت فرنگی به دلیل داشتن آهن و یتامین c  خون ساز است.

توت فرنگی به علت دارا بودن مقادیر کافی کلسیم و فسفر در رشد و نمو کودکام و نوجوانان،استحکام دندانها و ترمیم شکستگی استخوانها بسیار موثر است.

توت فرنگی خستگی را رفع می کند.

توت فرنگی بیماریهای لثه را بهبود می بخشد.

توت فرنگی به علت داشتن ویتامین Bدر کاهش و رفع ترس،عصبانیت،خمودی،اظطراب،هیجان و سستی موثر است.

خوردن توت فرنگی باعث پاک شدن خون از مواد مضر و زائد مانند اوره،اسید اوریک و چربی می شود.

                           برگرفته از WWW.PAYAMESALAMATI.COM

                          




طبقه بندی: مطالب و مقالات علمی، زیست شناسی،
[ چهارشنبه دهم اسفند 1390 ] [ 17:51 ] [ شیداب جوادی ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


هدف از برپایی این وبلاگ انتقال دانش های روز دنیا در زمینه ی زیست شناسی و مسائل مربوط به آن است.این وبلاگ در تاریخ 27 بهمن ماه سال 1390 تاسیس شده است.تمامی مطالب این وبلاگ حاصل تلاش دانشمندان و محققین بنام دنیاست.امید است این وبلاگ برای شما مفید باشد.نظرات،سوالات و مقالات خود را برای ما ارسال کنید.

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب